Wat zijn Gene Keys?

Gene Keys fungeren als een soort persoonlijke kompas, vergelijkbaar met het leggen van kaarten voor de ziel. Ze vormen een unieke mix van I Ching en astrologie, waarmee je een kijkje kunt nemen in je innerlijk. Stel je voor dat je een verzameling van 64 speciale sleutels hebt. Elke sleutel opent een deurtje naar een ander facet van wie je bent.

Iedere sleutel, ook wel "key" genoemd, heeft zijn eigen verhaal te vertellen over jou – jouw sterke punten, obstakels en de lessen die je tegenkomt. Het is alsof je bladert door een soort handleiding voor het mens-zijn, maar dan met een spiritueel tintje. Door de sleutels van jouw persoonlijke set te begrijpen, ontvouwt zich als het ware een schatkaart van jezelf. Het is alsof je naar een veelkleurige spiegel kijkt die zegt: "Dit ben jij, en dit zijn jouw mooie momenten."

Belangrijk is dat het niet draait om een of andere hogere wijsheid die van buitenaf komt, maar eerder om het begrijpen van de bijzonderheden van jouw genetische erfenis en hoe je die in je voordeel kunt benutten.

Het werkt fantastisch als je graag mer inzicht over jezelf wilt hebben of meer diepgang wilt brengen in wie je bent.