Reiki II cursus

 

Als mensen erg enthousiast zijn en nog meer mogelijkheden van Reiki willen ontdekken dan kunnen ze verder gaan met de tweede Reiki cursus. U krijgt een inwijding en leert om te gaan met de sterkere energie van Reiki II ten opzichte van Reiki I.

 

Bij deze Reiki II cursus leert u te werken met symbolen. De symbolen roepen een bepaalde kracht op waardoor u gerichter een healing kunt geven. U kunt de healing dan meer focussen op emoties, lichamelijke klachten of mentale klachten. 

 

Daarnaast leert u hoe u Reiki op afstand kunt sturen. Via een meditatie en ritueel kunt u iemand die bijvoorbeeld ver weg woont ondersteunen met de Reiki energie. 

 

U leert tevens hoe trauma's uit het verleden te behandelen zijn en hoe u uzelf kunt beschermen tegen negatieve energieen. Ook wordt besproken hoe u een huis en kamer kunt zuiveren van negatieve energieen.

 

Het is handig het boek van Diane Stein: de kern van Reiki (EAN 9789401304658, let op, niet het werkboek met bijna dezelfde titel) aan te schaffen en deze mee te nemen. Dit is het beste en meest complete handboek voor werken met de Reiki healing.

 

Tijdsduur: 1 ochtend (9.30 tot 12.00)

Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven.

Kosten: 325 euro 
Inclusief: documentatie, certificaat, koffie, thee en versnaperingen.

U kunt bellen/mailen voor een geschikte datum.

  • Het is nu ook mogelijk Reiki II en III (master) op samen te doen. Omdat dit zeer intensief is, geef ik deze cursus alleen individueel. De kosten zijn 475 euro en het duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00 met een week ertussen om de informatie goed te integreren. U kunt mij e-mailen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen.
mooie reikie enrgie met vlinders komt uit handen