Reiki II cursus

 

Als mensen zeer enthousiast zijn en meer mogelijkheden van Reiki willen ontdekken, kunnen ze doorgaan met de tweede Reiki-cursus. Tijdens deze cursus ontvang je een inwijding en leer je om te gaan met de krachtigere energie van Reiki II in vergelijking met Reiki I.

 

Bij deze Reiki II cursus ga je werken met specifieke symbolen. Deze symbolen roepen een bepaalde kracht op, waardoor je gerichter een healing kunt geven. Je kunt de helende energie meer richten op emoties, lichamelijke problemen of mentale klachten.

 

Daarnaast leer je Reiki op afstand te sturen. Door middel van meditatie en rituelen kun je bijvoorbeeld iemand die ver weg woont ondersteunen met de helende energie van Reiki.

 

Je kunt trauma's uit het verleden behandelen met Reiki en hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve energieën. Daarnaast wordt besproken hoe je negatieve energieën in een huis of kamer kunt zuiveren.

 

Het is handig het boek van Diane Stein: de kern van Reiki (EAN 9789401304658, let op, niet het werkboek met bijna dezelfde titel) aan te schaffen en deze mee te nemen. Dit is het beste en meest complete handboek voor werken met de Reiki healing.

 

Tijdsduur: 1 ochtend (9.30 tot 12.00)
Deze cursus wordt 1-op-1 gegeven.

Kosten: 325 euro
Inclusief: documentatie, certificaat, koffie, thee en versnaperingen.

Je kunt bellen of mailen voor een geschikte datum.

 

Je kunt ook een Reiki II cursus boeken voor 2 personen.

De kosten bedragen 325 euro per persoon en de cursus duurt van 9.30 tot ongeveer 13.00 uur.

 


Het is nu ook mogelijk om Reiki II en III (master) samen te doen. Omdat dit zeer intensief is, geef ik deze cursus alleen op individuele basis. De kosten bedragen 475 euro en de cursus duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00, met een week ertussen om de informatie goed te kunnen integreren. Je kunt me een e-mail sturen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen.

 

mooie reikie enrgie met vlinders komt uit handen