Reiki I cursus

 

reiki energie komt vanuit handen voor cursus reiki

Heeft u altijd al willen weten wat Reiki is en hoe u het kunt toepassen, dan is deze Reiki cursus perfect voor u.

 

Tijdens de Reiki cursus krijgt u te horen wat Reiki precies is en bij welke klachten het kan helpen. Deze mooie vorm van healing geeft ondersteuning aan uzelf en anderen in het dagelijkse leven.

 

Door middel van een inwijding (een kort heilig ritueel) krijgt de cursist de mogelijkheid om Reiki energie veilig en zuiver door te geven.

We gaan gedurende de dag uitgebreid oefenen. U leert chakra's te behandelen met Reiki energie. Ook leert u een volledige Reiki healing te geven aan een client, gericht op lichaam en geest. We oefenen op elkaar zodat u leert te behandelen maar ook een behandeling krijgt. Het is een praktijkgerichte dag zodat uw zelfvertrouwen in het werken met de Reiki energie groeit.

 

De inhoud van de cursus:
Reiki volgens Usui

Uitleg over Reiki
Reiki Inwijding
Het leren van een chakra behandeling
Het leren van een totale Reiki behandeling
De do's and don'ts van Reiki
Certificaat

 

De groepen zijn klein, ongeveer 4 personen, zodat de cursus in 1 dag gegeven kan worden. 

 

U zult merken dat Reiki een mooie manier is om uw spiritualiteit en intuitie te ontwikkelen. Uw contact met en het vertrouwen in de kosmos zal groeien.

 

De prijs van de Reiki I cursus is 175 euro . Hierbij inbegrepen is een certificaat en documentatie. 
De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 15.00.

Graag aanmelden via de email.

 

De groepscursussen zitten vol voor 2024 maar er zijn nog voldoende mogelijkheden voor een Reiki I privecursus. Dit kost 275 euro en duurt van 9.30 tot ongeveer 12.30. U kunt mij mailen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen

 

Het is ook mogelijk om de Shambhala cursus te volgen, ook al heeft u nog geen ervaring met Reiki. Voor deze cursus heb ik vaak wel nog plek. Lees meer over; Kies ik voor de Shambhala cursus of de Reiki cursus?