Reiki I cursus

 

reiki energie komt vanuit handen voor cursus reiki

Heb je altijd al willen weten wat Reiki is en hoe je het kunt toepassen? Dan is deze Reiki cursus perfect voor jou.

 

Tijdens de Reiki cursus krijg je uitleg over wat Reiki precies inhoudt en bij welke klachten het kan helpen. Deze mooie vorm van healing biedt ondersteuning in het dagelijkse leven, zowel voor jezelf als voor anderen.

 

Door middel van een inwijding, een kort heilig ritueel, krijgt de cursist de mogelijkheid om Reiki energie veilig en zuiver door te geven.

 

Gedurende de dag zullen we uitgebreid oefenen. Je leert hoe je chakra's kunt behandelen met Reiki energie en ook hoe je een volledige Reiki healing kunt geven aan een cliënt, gericht op zowel lichaam als geest. We oefenen op elkaar, zodat je niet alleen leert behandelen maar ook zelf een behandeling krijgt. Deze praktijkgerichte aanpak zal je zelfvertrouwen in het werken met Reiki energie vergroten.

 

De inhoud van de cursus:
Reiki volgens Usui

Uitleg over Reiki

Reiki Inwijding
Het leren van een chakra behandeling
Het leren van een totale Reiki behandeling
De do's and don'ts van Reiki
Certificaat

 

De groepen zijn klein, ongeveer 4 personen, zodat de cursus in 1 dag gegeven kan worden. 

 

Je zult merken dat Reiki een mooie manier is om je spiritualiteit en intuitie te ontwikkelen. Het contact met en het vertrouwen in de kosmos zal groeien.

 

De prijs van de Reiki I cursus is 175 euro . Hierbij inbegrepen is een certificaat en documentatie. 
De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 15.00. Graag aanmelden via de email.

 

De groepscursussen voor 2024 zijn volgeboekt, maar er zijn nog voldoende mogelijkheden voor een privé Reiki I-cursus. Deze cursus kost 275 euro en duurt van 9.30 tot ongeveer 12.00/12.30 uur. Je kunt me een e-mail sturen zodat we samen een geschikte datum kunnen kiezen.

 

Het is ook mogelijk om de Shambhala-cursus te volgen, zelfs als je nog geen ervaring hebt met Reiki. Voor deze cursus is er vaak nog voldoende plek beschikbaar.

 

Lees meer over; Kies ik voor de Shambhala cursus of de Reiki cursus?