Reiki behandeling

 

Als u wilt kennismaken met Reiki dan kan het nemen van een behandeling een goed idee zijn.

 

Ook als u klachten heeft of gewoon de ontspanning van een Reiki behandeling wilt ervaren, kunt u een afspraak maken.

 

De Reiki gidsen stemmen zich af op wat er nodig is voor u. De energetische behandeling is erop gericht om uw energie weer vrij te laten stromen,  uw chakra’s te harmoniseren en de levensenergie te ondersteunen. Tijdens de behandeling kijk ik ook hoe uw organen en chakra's werken en wat nodig is om ze beter te laten functioneren.

 

U kunt tijdens de behandeling ook vragen aan mij en mijn gidsen stellen.

 

Waarbij kan een Reiki behandeling helpen?

  • Emotionele blokkades en trauma: Als u worstelt met onverwerkte emoties kan een healing helpen deze los te laten en emotioneel genezingswerk te bevorderen.
  • Fysieke klachten: Als u regelmatig last hebt van lichamelijke klachten, zoals chronische pijn, vermoeidheid of spijsverteringsproblemen, kan een healing ondersteuning bieden. Door het harmoniseren van de energiestromen in het lichaam kan het zelfgenezend vermogen worden gestimuleerd.
  • Spirituele groei: Als u op zoek bent naar verdieping en inzicht in uw spirituele ontwikkeling, kan een healing  helpen om het spirituele bewustzijn te vergroten. Het kan helpen contact te maken met uw innerlijke zelf en de intuïtie te versterken.
  • Stress en spanning: Het kan helpen bij het herstellen van innerlijke rust en het verminderen van negatieve energieën die bijdragen aan stress.
  • Energetische onbalans: Als u het gevoel hebt dat u energetisch uit balans bent, bijvoorbeeld door een zware werkdruk, emotionele uitputting of intense relaties, kan een healing helpen om de energievelden te zuiveren en in evenwicht te brengen.
  • Persoonlijke groei en zelfontwikkeling: Als u zich wilt ontwikkelen, belemmerende patronen wilt doorbreken of inzicht wilt krijgen in uw levensdoelen, kan een healing ondersteunen bij dit groeiproces. Het kan je helpen om blokkades te identificeren en te transformeren, waardoor u meer in harmonie kunt leven.

 

Het is belangrijk op te merken dat een healing geen vervanging is voor medische behandeling. Bij ernstige fysieke of mentale gezondheidsproblemen is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen. Een healing kan echter een waardevolle aanvulling zijn op je algehele welzijn en persoonlijke groei.

 

De behandeling duurt een uur en kost 70 euro.

 

reikie handen die healing geven