Reiki behandeling

 

Als je kennis wilt maken met Reiki, kan het nemen van een behandeling een goed idee zijn.

 

Of je nu klachten hebt of gewoon de ontspanning van een Reiki-behandeling wilt ervaren, je kunt altijd een afspraak maken.

 

De Reiki-gidsen stemmen zich af op wat er nodig is voor jou. De energetische behandeling is gericht op het vrij laten stromen van jouw energie, het harmoniseren van de chakra's en het ondersteunen van de levensenergie. Tijdens de behandeling observeer ik ook hoe jouw organen en chakra's functioneren en wat er nodig is om ze beter te laten functioneren.

 

Tijdens de behandeling kun je ook vragen stellen aan mij en mijn gidsen. Het is ook een kleine reading van hoe jij nu functioneert.

 

Een Reiki-behandeling wordt vaak gebruikt om verschillende aspecten van het welzijn te ondersteunen. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarbij een Reiki-behandeling mogelijk kan helpen:

  • Emotionele blokkades en trauma: Als je worstelt met onverwerkte emoties kan een healing helpen deze los te laten en emotioneel genezingswerk te bevorderen.
  • Fysieke klachten: Als je regelmatig last hebt van lichamelijke klachten, zoals chronische pijn, vermoeidheid of spijsverteringsproblemen, kan een healing ondersteuning bieden. Door het harmoniseren van de energiestromen in het lichaam kan het zelfgenezend vermogen worden gestimuleerd.
  • Spirituele groei: Als je op zoek bent naar verdieping en inzicht in jouw spirituele ontwikkeling, kan een healing  helpen om het spirituele bewustzijn te vergroten. Het kan helpen contact te maken met je innerlijke zelf en de intuïtie te versterken.
  • Stress en spanning: Het kan helpen bij het herstellen van innerlijke rust en het verminderen van negatieve energieën die bijdragen aan stress.
  • Energetische onbalans: Als je het gevoel hebt dat je energetisch uit balans bent, bijvoorbeeld door zware werkdruk, emotionele uitputting of intense relaties, kan een healing helpen om de energievelden te zuiveren en in evenwicht te brengen.
  • Persoonlijke groei en zelfontwikkeling: Als je je wilt ontwikkelen, belemmerende patronen wilt doorbreken of inzicht wilt krijgen in je levensdoelen, kan een healing ondersteunen bij dit groeiproces. Het kan je helpen om blokkades te identificeren en te transformeren, waardoor je meer in harmonie kunt leven.

 

Het is belangrijk op te merken dat een healing geen vervanging vormt voor medische behandeling. Bij ernstige fysieke of mentale gezondheidsproblemen is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen. Desondanks kan een healing waardevol zijn als aanvulling op je algehele welzijn en persoonlijke groei.

 

De behandeling duurt een uur en kost 70 euro.

 

reikie handen die healing geven