Reiki III/Reiki Master cursus

 

handen die Reiki healing geven

Dit wordt de Reiki Mastercursus genoemd, omdat je hierna alles zult weten over deze prachtige healingstechniek en de mogelijkheid hebt om cursussen aan anderen te geven.

De cursus omvat zowel Reiki 3A als 3B en is zeer geschikt voor mensen die intensief met de Reiki energie werken en er alles over willen leren.

 

Het is echter niet verplicht om cursussen te gaan geven zodra je Reiki Master bent. Je kunt ervoor kiezen het alleen voor je eigen ontwikkeling te gebruiken. Veel mensen volgen de Reiki III cursus voor hun persoonlijke en spirituele groei en om hun kennis van Reiki compleet te maken.

 

Tijdens de cursus ontvang je een inwijding en leer je de laatste twee symbolen, waarmee je onder andere op spiritueel niveau kunt werken. Hierdoor ben je in staat een nog completere healing te geven.

Je leert ook hoe je anderen een inwijding kunt geven, zodat ook zij met Reiki kunnen werken.

 

Het is handig als je het boek van Diane Stein; de kern van Reiki meeneemt op de cursusdag. (ISBN 9789401302036, let op, niet het werkboek met bijna dezelfde titel)

 

De mastercursus duurt één ochtend van 9.30 tot 12.00 uur. De prijs voor deze cursus bedraagt 375 euro en is inclusief een certificaat, koffie, thee en versnaperingen.

Vanwege de intensiviteit wordt deze cursus uitsluitend als privécursus aangeboden. Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen om een afspraak te maken.

 

Het is nu ook mogelijk om Reiki II en III (master) samen te doen. Omdat dit zeer intensief is, geef ik deze cursus alleen op individuele basis. De kosten bedragen 475 euro en de cursus duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00, met een week ertussen om de informatie goed te kunnen integreren. Je kunt me een e-mail sturen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen.

 

Na een Reiki Master cursus kun je je zich nog verder ontwikkelen in energetisch healingswerk. Hiervoor is de Shambhala cursus of de Pleiadian Soul Healing cursus  zeer geschikt.