Reiki III/Reiki Master cursus

 

twee handen die healing geven

Dit wordt de Reiki mastercursus genoemd omdat u hierna alles weet over deze mooie healingsmethode en u ook cursussen aan anderen mag geven. Het omvat zowel Reiki 3A als 3B. Het is een aanrader voor mensen die veel doen met de Reiki energie en er alles over willen weten. 


Het hoeft echter niet dat u cursussen gaat geven als u Reiki master bent. U kunt het ook alleen voor uw eigen ontwikkeling doen. De meeste mensen gebruiken Reiki III voor hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en om de Reiki kennis compleet te maken.

 

U krijgt een inwijding en leert de laatste twee symbolen waarmee u onder andere op het spirituele niveau kunt werken. Daardoor kunt u een nog completere healing geven.

 

U leert tevens hoe u andere mensen een inwijding kunt geven zodat ook zij met Reiki kunnen werken.

 

Het is handig als u het boek van Diane Stein; de kern van Reiki meeneemt op de cursusdag. (ISBN 9789401302036, let op, niet het werkboek met bijna dezelfde titel)

 

Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt bellen of mailen voor een afspraak. De mastercursus duurt 1 ochtend van 9.30-12.00. De prijs voor deze cursus is 375 euro. Hierbij inbegrepen is een certificaat. Inclusief: documentatie, certificaat, koffie, thee en versnaperingen.

 

Het is nu ook mogelijk Reiki II en III (master) op 1 dag te doen. De kosten zijn 475 euro en het duurt 2 ochtenden van 9.30-12.00 met een week ertussen. U kunt mij mailen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen.

 

Na een Reiki master cursus kunt u zich nog verder ontwikkelen in energetisch healingswerk. Hiervoor is de Shambhala cursus of de Pleiadian Soul Healing cursus  zeer geschikt.