Ervaringen van cursisten

 

"Ik heb de cursus als zeer interessant ervaren met een goede balans van theorie en praktijk. Dit alles in een ongedwongen prettige sfeer. Dank daarvoor!"
Marian H.

 

"Ik heb bij Silvia Reiki I en Reiki II gedaan. Het is een enorme verrijking in mijn leven. Ben me nog meer bewust geworden van alle mooie kanten van het leven. En vind het heerlijk dat ik hiermee ook andere mensen een klein beetje kan laten voelen hoe heerlijk Reiki is." Alie P.

 

"Ik was zeer geïnteresseerd in Reiki omdat mijn partner had aangegeven dat ik erg warme handen had als ik mijn handen op haar rug gelegd had. Ik ben daarom eerst wat boeken gaan lezen over magnetiseren, en ben daar mee aan de slag gegaan.
Om mezelf beter te ontwikkelen ben ik de cursus Reiki I bij Silvia gaan volgen. Silvia geeft de cursus op een zeer ontspannen manier, en stelt haar cursisten in de gelegenheid op elkaar te oefenen.
Ik was zeer blij dat ik eindelijk de stap had genomen om Reiki te gaan doen.
En ben thuis erg veel gaan oefenen, voornamelijk op mezelf en daarnaast op mijn gezin.
Als mijn dochter weer een onrustige nacht had, gaf ik haar een reiki behandeling. Ik merkte dat ze er veel baat bij had, en dat haar klachten verminderden. Na een behandeling viel ze weer lekker in slaap. Ook mijn partner, die veel last heeft van haar reuma, had na een plaatselijke behandeling minder last van pijn, en kon er zo weer even tegen.
Omdat Reiki helemaal bij me past ben ik een jaar later verder gegaan met Reiki 2 en uiteindelijk weer een jaar later Reiki 3. Je merkt dat de energie steeds krachtiger wordt, en dat ik er steeds sterker van wordt.
Mede door reiki ben ik geestelijk veel rustiger geworden, en sta veel sterker in de maatschappij.
Ik ben Silvia dankbaar, dat ze mij op weg heeft geholpen naar een betere ik."
Ruud J.