Reading

Een aura reading biedt een helder beeld van waar jouw leven zich op dit moment bevindt en geeft inzicht in het levenspad en groeimogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn.

 

Enkele vragen die tijdens een aura reading beantwoord kunnen worden, zijn:

  • Hoe beïnvloeden ervaringen uit het verleden mijn huidige situatie?
  • Hoe kan ik groeien in mijn relaties?
  • Benut ik mijn kwaliteiten optimaal?
  • Waar sta ik nu op mijn levenspad en welke keuzes maak ik?
  • Op welke manier kan ik belemmerende patronen transformeren?
  • Is er een vorig leven dat mijn huidige leven sterk beïnvloedt?

 

Tijdens een reading richt ik me op jouw energiepatroon, de chakra's en de verbindingen met de wereld om je heen. Ook ontvang ik informatie via de Gidsen die bij je zijn.

 

Een aura reading kan uit nieuwsgierigheid naar jezelf en dieperliggende aspecten van jezelf worden gedaan. Het biedt ook duidelijkheid over specifieke thema's, zoals familierelaties, werkgerelateerde onderwerpen, blokkades, zelfrelatie, spiritualiteit, en meer. Het kan je talenten verduidelijken, waardoor je beter weet waar je je op kunt richten in het leven. Een reading kan stimuleren tot groei en zelfontwikkeling.

 

Vaak heeft je eigen intuïtie al signalen gegeven over hoe dingen in elkaar zitten. Een reading kan deze signalen bevestigen en het zelfvertrouwen geven om meer naar je diepste weten te luisteren.

 

De boodschappen die ik doorgeef zijn uniek voor jou, en elk consult is anders vanwege het unieke levenspatroon van elke persoon. Sommige readings kunnen zich richten op vorige levens, terwijl andere zich concentreren op het hier en nu en praktische zaken. Dit hangt af van wat relevant is voor de cliënt, wat ik mag delen en waar de cliënt meer over wil weten.

 

Belangrijk om te benadrukken is dat een aura reading geen toekomstvoorspellingen biedt, maar wel mogelijkheden aangeeft.

Het is ook geen mediumconsult voor contact met dierbare overledenen.

 

Een aura reading is meestal een eenmalig consult omdat het inspiratie en duidelijkheid biedt over hoe je verder kunt gaan. Toch merk ik dat mensen vaak jaarlijks terugkomen wanneer ze weer vragen hebben over hun leven en behoefte hebben aan meer advies.

 

De prijs van een aura reading is 90 euro en duurt een uur.

 

Na de reading kun je ook een Reikibehandeling nemen om de verkregen informatie beter te integreren. Een combinatie van een reading en healing kost 150 euro en duurt 2 uur.

 

Lees hier meer over een Reikibehandeling.

reading over uw levenspad