Shambhala II cursus

 

bloem met shambhalla energie

Deze graad van Shambhala leert u te werken met symbolen. Ook maakt u kennis met uw eigen persoonlijke team van Opgestegen Meesters die u kunt aanroepen voor hulp. 

 

U leert tevens de Shambhala energie op afstand te sturen. U krijgt 9 symbolen aangereikt om dit te doen. In vergelijking tot de traditionele Reiki zijn er meer symbolen en is de manier van versturen op afstand en het gebruiken van de symbolen eenvoudiger.

 

U leert nieuwe symbolen, waarmee er weer extra mogelijkheden tot healing zijn. U hoeft ze niet uit het hoofd te leren, u kunt ze ten alle tijde opzoeken in de uitgebreide syllabus die u meekrijgt. Ook kunt u op deze symbolen gaan mediteren om te kijken wat voor effect ze op u hebben.

 

U gaat samenwerken met een persoonlijke groep Opgestegen Meesters die u kunnen helpen met het healingswerk. Dit is een hele bijzondere ervaring en heeft veel effect. Cursisten staan vaak versteld van het effect van deze manier van samenwerken.

 

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. U werkt met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

 

Shambhala Healing graad I, II, III en IV (Master)

Tijdens de cursus krijgt u alle 4 graden van Shambhala inclusief de Shambhala Master cursus. Dit duurt 2 ochtenden van 9.30-12.00, met een week ertussen om de energie goed te integreren, en kost 475 euro. Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over geschikte data.