Shambhala II cursus

 

bloem met shambhalla energie

Deze graad van Shambhala leert je te werken met symbolen. Ook maak je kennis met jouw eigen persoonlijke team van Opgestegen Meesters die je kunt aanroepen voor hulp.

 

Je gaat tevens de Shambhala-energie op afstand sturen naar bekenden en onbekenden die het nodig hebben, via hun eigen persoonlijke team van begeleiders.

 

Je gaat werken met 9 healingssymbolen die elk een eigen werkingsgebied hebben. In vergelijking met de traditionele Reiki zijn er meer symbolen, waardoor er extra mogelijkheden tot healing ontstaan. Je hoeft ze niet uit het hoofd te leren; je kunt ze te allen tijde opzoeken in de uitgebreide syllabus die je meekrijgt. Ook kun je op deze symbolen mediteren om te zien welk effect ze hebben.

 

Je leert samen te werken met een persoonlijke groep Opgestegen Meesters die jou kunnen helpen met het healingswerk. Dit is een zeer bijzondere ervaring en heeft een verrassend effect. Cursisten staan vaak versteld van de impact van deze manier van samenwerken.

 

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. We werken met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

 

Shambhala Healing graad I, II, III en IV (Master)

Tijdens de cursus krijg je alle 4 graden van Shambhala, inclusief de Shambhala Master.

Dit duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00, met een week ertussen om de energie goed te integreren.

De hele cursus kost 475 euro.

Omdat het een intensieve cursus is, wordt dit alleen in een privécursus gegeven. Je kunt mailen voor overleg over geschikte data.