Shambhala

Shambhala werkt met de techniek van "handen opleggen". Het is een heel natuurlijk instinct om je handen op jezelf of op iemand anders te leggen als er sprake is van een verwonding, je niet lekker voelen of als troost. Deze natuurlijke energie is de Universele Energie, gebruikt door magnetiseurs en Reiki-beoefenaars.

 

Shambhala is een nog sterkere en snellere vorm van energie geven dan Reiki.

 

Officieel is de naam Shambhala Multi Dimensional Healing, omdat de energie verder gaat dan alleen onze dimensie en frequentie.

 

Bij Reiki ligt de nadruk op het helen van jezelf en anderen. Bij Shambhala is dit ook zo maar nog meer is Shambhala een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

 

Ik had al een paar keer gehoord van Shambhala maar pas toen ik er zelf een cursus in ging volgen werd ik super enthousiast. Het gaf mij vele nieuwe manieren van healingen geven die enorm sterk aanvoelden. Shambhala is een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden.

 

Je zou kunnen zeggen dat Shambhala een opvolger van Reiki is. Het past meer bij de nieuwe tijd die we binnen zijn gegaan sinds 2012, het aquarius tijdperk. In het aquarius tijdperk hebben we meer mogelijkheden tot groei en hoeven we niet meer te leren door te lijden maar kunnen we leren door ons goed te voelen. Nu al zijn de veranderingen merkbaar in de wereld die wijzen op een nieuwe ontwikkeling bij de mensheid. Shambhala zal het proces van de overgang van het 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn bespoedigen.

 

Er zijn vier graden van inwijding in Shambhala. Ik geef alle vier graden in 2 ochtenden van 9.30-12.00 in een privécursus. De praktijk wijst uit dat dit prima te doen is, vooral voor mensen die al wat spirituele kennis hebben.

 

Shambhala werkt met de energie van de Opgestegen Meesters, oftewel de Ascended Masters. Enkele lichtwezens die tot deze groep behoren zijn onder andere Ghandi, Lao Tze, Franciscus van Asissi en Nelson Mandela.

 

Shambhala Healing graad I, II, III en IV (Master)

Tijdens de cursus krijg je alle 4 graden van Shambhala, inclusief de Shambhala Master.

Dit duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00, met een week ertussen om de energie goed te integreren.

De hele cursus kost 475 euro.

Omdat het een intensieve cursus is, wordt dit alleen in een privécursus gegeven. Je kunt mailen voor overleg over geschikte data.