Engelen en Aartsengelen Healing

 

engelen en aartsengelen healing vleugels

In het Engels wordt het 'Angels and Archangels Healing' genoemd. We werken met aanzienlijk krachtigere energieën dan bij Reiki, waardoor de mogelijkheden op het gebied van healing aanzienlijk worden vergroot. Ik ben nog steeds regelmatig verbaasd over de prachtige en krachtige werking van deze energieën.

 

Het werken met de energieën die je in deze cursus leert, heeft een diepgaand transformerend effect. Je trillingsgetal wordt verhoogd, en op het moment dat je verandert en meer in rust en vrede kunt zijn, heeft dat ook invloed op iedereen om je heen, zowel mens als dier, evenals de natuur. Immers, we zijn allemaal verbonden op energetisch niveau.

 

In deze cursus leer je op een veilige en verantwoorde manier in contact te komen met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen. Verschillende meditaties en oefeningen worden uitgevoerd om oude blokkades op te ruimen, en je leert ook hoe je healing kunt geven. Daarnaast ontvang je inwijdingen die het contact tussen jou en de kosmos versterken


Er zijn vier graden waardoor er een opbouw van de kennis komt en bij iedere graad krijg je meer mogelijkheden tot het doorgeven van krachtiger energieën.

 

De Engelen en Aartsengelen Healing is ontstaan in 2010 vanwege de groeiende interesse van mensen in Engelen, maar vaak weten ze niet precies hoe ze het contact tot stand kunnen brengen. De grondlegster van deze healingsvorm is Silvia Roelfes. Als je wilt leren samenwerken met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen en je houdt van transformerend energiewerk, dan is deze cursus iets voor jou.

 

De cursus bestaat uit vier graden en wordt onderwezen in een privécursus. Je krijgt kennis, healingstechnieken, oefeningen en inwijdingen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

 

Graad I: Healing met de Opgestegen Meesters

Graad  II: Healing met de Engelen

Graad III: Healing met de Aartsengelen

Graad IV: de Mastergraad

 

Engelen en Aartsengelen Healing graad I, II, III en graad IV (Master)
Het is mogelijk om de volledige cursus in 2 ochtenden te volgen, van 9.30 tot ongeveer 12.00 uur, tegen een tarief van 475 euro.

Omdat het een intensieve cursus is, wordt dit alleen als privécursus aangeboden.

Je kunt een e-mail sturen voor overleg over geschikte data.

 

engelen in de lucht healingsenergie

 

Als deze cursus u aanspreekt kijk ook eens bij de Pleiadian Soul Healing cursus