Shambhala I cursus

 

De Shambhala cursus is een echte aanrader voor mensen die graag met healingsenergie werken. Al jaren geef ik deze mooie cursus die mensen iedere keer weer versteld laat staan.

 

Toen ik lang geleden begon met het aanbieden van Shambhala healing cursussen in Haarlem had niemand er van gehoord. Inmiddels is Shambhala door velen bij mij gevolgd en de resultaten zijn erg mooi. Ik heb al diverse masters in de Shambhala energie opgeleid. Shambhala is sindsdien veel bekender geworden als opvolger van de Reiki energie.

 

Via een inwijding worden er kanalen bij u geopend zodat de energie kan doorstromen.

 

U leert uzelf en anderen te behandelen. Dit gaat via de methode van handen opleggen. Het verschil met Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Een behandeling hoeft maar 5 tot 10 minuten te duren omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt en veel krachtiger is.

 

Ook leert u een methode die de brain balancing genoemd wordt. Via een techniek laat u beide hersenhelften synchroon werken. Om dingen echt te verwerken en een plaats te geven dienen de linker en rechterhersenhelft optimaal samen te werken, de brain balancing techniek probeert dit te ondersteunen.

 

Inhoud van de cursus

Inwijding
Uitleg over de Ascended masters
Werken met de violette vlam
Shambhala Healing geven en ontvangen
Werken met je eigen persoonlijke healingsteam
Meditaties
Brainbalancing
Symbolen
DNA healing


Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. U werkt met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

 

Zelfs voor mensen die al jaren bezig zijn met healing, Reiki of spirituele ontwikkeling is de Shambhala cursus altijd verrassend en verrijkend.

 

Shambhala Healing graad I, II, III en IV (Master)

Tijdens de cursus krijgt u alle 4 graden van Shambhala inclusief de Shambhala Master cursus. Dit duurt 2 ochtenden van 9.30-12.00, met een week ertussen om de energie goed te integreren, en kost 475 euro. Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over geschikte data.

 

Shambhala healing energie