Shambhala I cursus

 

De Shambhala cursus is een echte aanrader voor mensen die graag met healingsenergie werken. Al jaren geef ik deze prachtige cursus, die mensen telkens weer versteld doet staan.

 

Toen ik lang geleden begon met het aanbieden van Shambhala Healing cursussen in Haarlem, had niemand er nog van gehoord. Inmiddels hebben velen bij mij Shambhala gevolgd, en de resultaten zijn bijzonder positief. Ik heb al diverse masters in de Shambhala energie opgeleid. Shambhala is sindsdien veel bekender geworden als de opvolger van de Reiki energie.

 

Via een inwijding worden kanalen bij je geopend, zodat de energie kan doorstromen.

 

Je leert jezelf en anderen te behandelen, via de methode van handen opleggen. Het verschil met Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Een behandeling hoeft slechts 5 tot 10 minuten te duren omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt en veel krachtiger is.

 

Ook leer je een methode die bekend staat als brain balancing. Via deze techniek laat je beide hersenhelften synchroon werken. Om dingen echt te verwerken en een plek te geven, moeten de linker- en rechterhersenhelft optimaal samenwerken; de brain balancing techniek probeert dit te ondersteunen.

 

Inhoud van de cursus:

Inwijding
Uitleg over de Ascended masters
Werken met de violette vlam
Shambhala Healing geven en ontvangen
Werken met je eigen persoonlijke healingsteam
Meditaties
Brainbalancing
Symbolen
DNA healing

 

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. Hierbij werk je met de energie van de Opgestegen Meesters (Ascended Masters, ook bekend als the Lords and Ladies of the Shambhala).

 

Zelfs voor mensen die al jaren bezig zijn met healing, Reiki of spirituele ontwikkeling, blijft de Shambhala cursus verrassend en verrijkend.

 

Shambhala Healing graad I, II, III en IV (Master)

Tijdens de cursus krijg je alle 4 graden van Shambhala, inclusief de Shambhala Master.

Dit duurt 2 ochtenden van 9.30 tot 12.00, met een week ertussen om de energie goed te integreren.

De hele cursus kost 475 euro.

Omdat het een intensieve cursus is, wordt dit alleen in een privécursus gegeven. Je kunt mailen voor overleg over geschikte data.

 

 

Shambhala healing energie