eigenaar van reiki centrum haarlem silvia roelfes

 

Mijn naam is Silvia Roelfes. Als kind merkte ik al dat ik meer kon zien en voelen dan de mensen om mij heen. Met mijn intuitieve gaven probeer ik mens, dier en de natuur te ondersteunen.

 

Ik ben na een reguliere opleiding op de universiteit de alternatieve opleiding tot NEI-therapeut gaan volgen, waarbij ik van dr. Roy Martina persoonlijk les heb gekregen. Daarna heb ik de vervolgopleiding INTEGRA gedaan, waarbij meer naar de lichamelijke kant gekeken wordt.


Ook heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd op het psycho-sociale, spirituele en natuurgeneeskundige vlak omdat ik het belangrijk vind mijn kennis uit te blijven breiden. Nog steeds volg ik ieder jaar een aantal opleidingen en bijscholingen.

 

Al vanaf mijn tijd als studente in Groningen ben ik bezig met het spirituele pad. Sinds 2001 heb ik een succesvolle praktijk in Haarlem. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van cursisten en clienten in hun ontwikkeling. Dat kan persoonlijke ontwikkeling zijn maar ook spirituele en intuitieve ontwikkeling. 

 

Er is een breed scala met interessante workshops en cursussen waar je uit kunt kiezen.

 

Er zijn diverse artikelen over wat mij beweegt verschenen in meerdere gerenommeerde bladen zoals het AD, NRC tot de Linda, Flair en Libelle.

 

In mijn praktijk bied ik een combinatie van mijn kennis en ervaring aan, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Naast Reiki-master ben ik NEI-therapeute, natuurgeneeskundig therapeute, kruidengeneeskundige, coach, medium en psychosociaal hulpverlener.

 

Bekijk ook eens mijn webshop met zelfgemaakte orgoniteprodukten zoals orgonite piramides, orgonite sieraden, orgonite oplaadschjiven, etc. www.orgonitehealing.nl