Webshop

 

Neem ook eens een kijkje in mijn webshop met zelfgemaakte orgonite piramides en andere orgonite produkten en edelstenen. 

 

Ontdek de kracht van orgonite piramides als een ondersteuning voor je spirituele reis op aarde. Mijn webshop heeft een breed aanbod van door mijzelf gemaakte producten die passen bij jouw behoeften en stijl.

 

Een orgonite werkt energie zuiverend in jouw huis en helpt om je overgang van de 3e dimensie-bewustzijn naar het 5e dimensie-bewustzijn te bespoedigen.

 

Orgonite is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.

 

 

 

De positieve effecten van orgonite

 

Spirituele Groei

Orgonite kan helpen om jouw persoonlijke energie te verschuiven naar een hogere vibratiefrequentie, wat leidt tot spirituele groei en positieve transformatie.

 

EMF-bescherming

Orgonite helpt bij het neutraliseren van de schadelijke effecten van elektromagnetische straling die wordt uitgezonden door elektronische apparaten.

 

Beter slapen

Orgonite kan helpen om de kwaliteit van de slaap te verbeteren door de energie in de kamer in balans te brengen en elektromagnetische ruis te verminderen.

 

Mentale helderheid

Orgonite kan mentale helderheid en concentratie bevorderen door het verwijderen van stagnerende energie en negatieve gedachten.

 

Extra krachtige edelstenen

Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal.

 

Bescherming tegen teveel prikkels

Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels.