Spirituele coaching vormt een poort naar een diep begrip van wie je werkelijk bent en wat jouw levensdoel is.

 

In deze reis van zelfontdekking fungeer ik als jouw gids, waarbij ik een brug sla tussen jouw innerlijke wereld en de universele energieën om ons heen. Deze verbinding met het universum stelt me in staat om intuïtief de informatie te ontvangen die jou kan ondersteunen in jouw groei en transformatie.

 

Samen verkennen we de diepten van je ware zelf, zodat je volledig in je kracht kunt staan en vervulling kunt vinden in jouw levenspad.

 

De onderwerpen waaraan we werken, bestrijken een breed spectrum, variërend van praktische aspecten van het leven zoals loopbaanontwikkeling en gezinsdynamiek, tot diepere, meer spirituele vraagstukken zoals het verkennen van jouw levenspad en het ontwaken van je spirituele potentieel.

 

Of je nu zoekt naar balans tussen werk en privé, worstelt met relatieproblemen of op zoek bent naar betekenis en richting in je leven, spirituele coaching biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin we samen deze thema's kunnen verkennen en transformeren.

 

Door deze holistische benadering streven we ernaar om niet alleen oppervlakkige problemen aan te pakken, maar ook om dieperliggende patronen en overtuigingen te onthullen die je welzijn beïnvloeden, waardoor je uiteindelijk een leven kunt creëren dat in lijn is met je ware zelf en jouw hoogste potentieel.

 

Hoe ziet spirituele coaching er in mijn praktijk uit?

 

We spreken 1 keer per maand af en tijdens die afspraak van een uur geef ik je een healing terwijl we ondertussen jouw leven en jouw vragen behandelen.

 

Tijdens onze maandelijkse sessies van een uur komen we samen om jouw leven en jouw vragen te verkennen terwijl ik tegelijkertijd energetische healing faciliteer.

 

Deze sessies bieden een gestructureerde en regelmatige gelegenheid om diep in te gaan op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Terwijl we praten over de uitdagingen en successen die je tegenkomt, gebruik ik mijn intuïtie en verbinding met het universum om energetische blokkades op te sporen en te helen die je groei belemmeren.

 

Deze combinatie van gesprekstherapie en healing stelt ons in staat om op zowel mentaal als energetisch niveau te werken, waardoor je een dieper begrip van jezelf kunt bereiken.

 

Kosten van de spirituele coaching

 

De behandeling wordt aangeboden voor een tarief van 70 euro. Het begint met 1 behandeling, waarbij je de gelegenheid hebt om te ervaren of deze benadering resoneert met jouw behoeften en doelen.

 

Bij een positieve ervaring, kunnen we vervolgens een regelmatige maandelijkse afspraak plannen, waarbij we voortbouwen op de vooruitgang en diepgang die in onze eerdere ontmoetingen zijn bereikt.