Je aura beschermen

Hier zijn drie strategieën om je energie te behoeden als je gevoelig bent voor energetische invloeden:

  1. Edelstenen en Orgonite:

    • Voor liefhebbers van kristallen, zijn donkere varianten zoals rokerig kwarts, zwarte toermalijn, amethist, labradoriet of pyriet aan te raden. Draag ze als tumbles in je zakken, als sieraden of overweeg een orgonite met specifieke edelstenen die bij jou passen.
  2. Intentie en Gebed:

    • De kracht ligt in je intentie. Roep bijvoorbeeld de bijstand in van een specifieke aartsengel, zoals Aartsengel Michaël. Visualiseer een beschermende bubbel van wit licht of een octaëder (3D-diamantvorm) om je heen. Stel je voor dat deze vorm je afschermt van alles wat niet bijdraagt aan je hoogste goed.
  3. Fysieke manier:

    • Sluit je vingertoppen samen om je energiecircuits af te sluiten en een lus van energie binnen je lichaam te creëren. Deze handeling kan discreet worden uitgevoerd terwijl je met mensen praat of tijdens vergaderingen, en het valt niet op.

Ongeacht de gekozen methode, is consistentie essentieel. Of je nu kristallen draagt, je intentie zet of fysieke handelingen verricht, het draait allemaal om actieve bescherming van je energie. Door dit regelmatig te doen, zul je merken dat je je langer positief voelt en beter in staat bent om om te gaan met stressfactoren in je omgeving.