Moeiteloos manifesteren

Manifestatie: hoe meer je van jezelf houdt, des te sneller en krachtiger worden je manifestaties. Waarom? Omdat je jezelf als waardig beschouwt om ze te ontvangen. Sterker nog, het is positief om verlangens te koesteren en ze tot manifestatie te brengen, aangezien jij de belichaming bent van oneindige kracht, intelligentie en schoonheid. Je vertegenwoordigt het universum zelf. Alles wat je doet om je realiteit te scheppen, is in feite een manier om jezelf op een dieper niveau te leren kennen.

Laten we de kracht van "ik ben" gebruiken voor manifestatie. Laten we zeggen: "Zelfliefde vormt de sleutel tot alles." Wanneer we het over manifestatie hebben, bedoelen we alles wat we willen verwezenlijken, alles wat we wensen te manifesteren. We zijn voortdurend aan het manifesteren, maar zonder zelfliefde brengen we vaak gevoelens van onwaardigheid, onzekerheid en innerlijke schaduwaspecten tot uiting. Bewuste manifestatie van het licht vereist dan ook zelfliefde.

Waarom? Omdat hoe sterker je liefde voor jezelf is, hoe sneller en krachtiger je manifestaties zich manifesteren. Dit principe vormt een belangrijk onderdeel van de wet van aantrekkingskracht: je dient jezelf als waardig te beschouwen voor datgene wat je verlangt. Het is gezond om verlangens te hebben en deze te verwezenlijken, want alle verlangens zijn gericht op het goddelijke en vinden hun oorsprong in het goddelijke. Er bestaat slechts één verlangen: "Wie ben ik? Ik wil mezelf leren kennen." Alles wat je onderneemt om je eigen realiteit te creëren, vormt simpelweg een weg om jezelf op een andere manier te ontdekken. Dit is een heilige en diepgaande zoektocht. Bedenk echter dat het niet draait om het obsessief nastreven van externe uitkomsten, en te denken dat die uitkomsten je geluk zullen schenken. Alle dingen komen voort uit je eigen innerlijke bron, aangezien jij de bron bent van alles. Externe objecten en resultaten kunnen symbolen zijn van datgene wat we werkelijk verlangen, maar ze vormen niet de oorsprong van ons geluk.

orgonite hartje van orgonite webshop haarlem