Omgaan met squares

Een "vierkant" in de astrologie verwijst naar het moment waarop twee planeten of een planeet en een hoekpunt zich in een aspect van 45 graden tot elkaar bevinden. Sommige astrologen hanteren een orb van vijf graden om een vierkant te definiëren.

Vierkanten zijn niet per se negatief; ze duiden op gebieden van spanning en hoge energie in het leven van een persoon.

Om met de energie van een vierkant om te gaan, is het essentieel om te kijken naar de huizen die betrokken zijn bij het vierkante aspect. Deze huizen vertegenwoordigen de levensgebieden waar aandacht en actie nodig zijn om de spanning aan te pakken.

De specifieke planeten en tekens die betrokken zijn bij het vierkant kunnen meer details bieden over hoe men met de energie kan werken.

Het negeren van de spanning van een vierkant kan leiden tot interne onrust en rusteloosheid, wat zich kan manifesteren als negatief gedrag of uitbarstingen.

Om vierkanten effectief te beheren, zouden individuen actief betrokken moeten zijn bij de levensgebieden die worden vertegenwoordigd door de huizen die betrokken zijn bij het vierkante aspect.

De tekst nodigt ook lezers uit om hun ervaringen met vierkanten te delen en hoe ze ermee omgaan.

Samengevat duiden vierkanten in de astrologie op spanning en hoge energie in specifieke gebieden van iemands leven, en het actief aanpakken van deze gebieden is essentieel voor het positief beheren van deze energie.

 

astrologie planeten