Orgonite piramides tegen straling

Ons lichaam is dag in dag uit in gevecht met straling. Denk hierbij aan de straling van je mobieltje, iPad, laptop of wifi router. Ook al zou je willen, je kunt er niet meer aan ontkomen.

Uit veel studies blijkt nu dat al deze straling niet goed is voor onze gezondheid. Helaas lees je hier weinig over in het nieuws. je leest juist vaak dat het geen invloed heeft, maar deze odnerzoeken worden gefinancierd vanuit de sector zelf zodat de uitslag beinvloedt wordt.

 

In Nederland treffen we een van de hoogste stralingsbelasting aan in Europa aan doordat we zoveel inwoners hebben die allemaal mobiele telefoons hebben en wifi in huis.

 

Gezond is het niet, het stimuleert bijv.  spierkrampen. Elektromagnetische straling zet de calciumkanalen in je cellen open. Het gevolg is meer afzetting van calcium in het lichaam waardoor we sneller gespannen zijn en last hebben van stijve spieren.

 

EM straling wijzigt de elektrische lading op een celmembraan. Dit zorgt ervoor dat de afgifte en afvoer van stoffen in de cel verstoort raakt waardoor vele cel functies minder goed worden uitgevoerd.

 

En zo heeft het nog meerdere negatieve effecten op je gezondheid. Orgonites kunnen helpen om de straling te transformeren. Ze fungeren als energetische filters die de negatieve straling omzetten in positieve energie, waardoor een gebalanceerde en rustgevende sfeer ontstaat.

 

Kijk voor de door mijzelf gemaakte orgonite priamides en anti-stralingschijven op:

 

orgonite healing webshop piramides