Dit is de Mastergraad van de Shambhala cursussen.


Een Shambhala-master ontvangt vele symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. Deze symbolen worden in het energieveld gezet en ze zullen intu´tief verschijnen op het moment dat u ze nodig heeft voor welk doel dan ook. U hoeft ze dus niet allemaal te onthouden! U krijgt ze daarnaast in een uitgebreide syllabus mee zodat u ze altijd op kunt zoeken.

In deze cursus leert u inwijdingen geven voor alle vier de graden in Shambhala zodat u de cursussen kunt geven. U hoeft echter geen inwijdingen te gaan geven, u kunt de kennis ook alleen gebruiken voor uw eigen persoonlijke groei. De meeste mensen voelen zich niet geroepen om cursussen te geven maar willen wel alles weten wat er te weten valt. Daarvoor kunt u de vierde graad ook gaan volgen. U heeft dan een mooi afgerond geheel.

Diverse meditaties komen aan bod om uw energetische trillingsgetal te verhogen.

Shambhala Healing graad I, II, III en graad IV (Master)

Het is mogelijk om de gehele cursus op 1 dag te doen, dit duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 en kost 425 euro. Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over een datum.