Dit wordt de Reiki mastercursus genoemd omdat u hierna alles weet over deze mooie healingsmethode en u ook cursussen aan anderen mag geven. Het omvat zowel Reiki 3A als 3B. Het is een aanrader voor mensen die veel doen met de Reiki energie en er alles over willen weten. 


Het hoeft echter niet dat u cursussen gaat geven als u Reiki master bent. U kunt het ook alleen voor uw eigen ontwikkeling doen. De meeste mensen gebruiken het voor hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en om de Reiki kennis compleet te maken.

U krijgt een inwijding en leert de laatste twee symbolen waarmee u onder andere op het spirituele niveau kunt werken. Daardoor kunt u een nog completere healing geven.

U leert tevens hoe u andere mensen een inwijding kunt geven zodat ook zij met Reiki kunnen werken.

Voor de Reiki mastercursus zijn weinig vaste cursusdata omdat het meestal individueel wordt gegeven. U kunt bellen of mailen voor een afspraak. De mastercursus duurt 1 dag.

Het is handig als u het boek van Diane Stein; de kern van Reiki (ISBN 9789401302036, let op, neem niet het werkboek met bijna dezelfde titel) meeneemt op de cursusdag.

De prijs voor deze cursus is 325 euro. Hierbij inbegrepen is een certificaat. Dit is een privecursus. Inclusief: documentatie, certificaat, koffie, thee, versnaperingen en tijdens de lunch soep. U kunt bellen/mailen voor een geschikte datum.  De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 15.00.

Het is nu ook mogelijk Reiki II en III (master) op 1 dag te doen. Omdat dit intensief is, geef ik deze cursus alleen individueel. De kosten zijn 425 euro en de dag duurt van 10.00-17.00. U kunt mij mailen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen.