Heeft u altijd al willen weten wat Reiki is en hoe u het kunt toepassen, dan is deze Reiki cursus perfect voor u.

Tijdens de Reiki cursus krijgt u te horen wat Reiki precies is en bij welke klachten het kan helpen. Deze mooie vorm van healing geeft ondersteuning aan uzelf en anderen in het dagelijkse leven.

Hand

Door middel van een inwijding (een kort heilig ritueel) krijgt de cursist de mogelijkheid om Reiki energie veilig en zuiver door te geven.

We gaan gedurende de dag uitgebreid oefenen. U leert chakra's te behandelen met Reiki energie. Ook leert u een volledige Reiki healing te geven aan een client, gericht op lichaam en geest. We oefenen op elkaar zodat u leert te behandelen maar ook een behandeling krijgt. Het is een praktijkgerichte dag zodat uw zelfvertrouwen in het werken met de Reiki energie groeit.

De inhoud van de cursus:
Reiki volgens Usui
Reiki Inwijding
Chakra behandeling
Totale Reiki behandeling
De do's and don'ts van Reiki
Certificaat

De groepen zijn klein, ongeveer 4 personen, zodat de cursus in 1 dag gegeven kan worden. 

U zult merken dat Reiki een mooie manier is om uw spiritualiteit en intuitie te ontwikkelen. Uw contact met en het vertrouwen in de kosmos zal groeien.

De prijs van de Reiki I cursus is 145 euro . Hierbij inbegrepen is een certificaat en documentatie. 
De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 15.00.
Graag aanmelden via de email.

De groepscursussen zitten vol voor 2022 maar er zijn nog voldoende mogelijkheden voor een Reiki I privecursus. Dit kost 195 euro en duurt van 10.00-14.00/15.00.U kunt mij mailen zodat we in overleg een geschikte datum kunnen kiezen. Usui