U kunt de Engelen en Aartsengelen Healing zien als een opvolger van Reiki. 


In het engels heet het Angels and Archangels Healing. We werken met veel krachtiger energieŽn dan bij Reiki waardoor de mogelijkheden met betrekking tot healing vergroot worden. Nog regelmatig ben ik verbaasd van de mooie en sterke werking van deze energieŽn.

Werken met de  energieen die u in deze cursus leert heeft een diepgaande transformerende werking. Uw trillingsgetal wordt verhoogd en op het moment dat u verandert en meer in rust en vrede kunt zijn heeft dat ook een werking op iedereen om u heen, zowel mens als dier als de natuur. We zijn allemaal verbonden op energieniveau.

In de cursus leert u op een veilige en verantwoorde manier in contact te komen met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen. Er worden diverse meditaties en oefeningen gedaan waardoor oude blokkades worden opgeruimd en u leert een healing te geven. U krijgt inwijdingen die het contact tussen u en de kosmos versterken.
Er zijn vier graden waardoor er een opbouw van de kennis komt en bij iedere keer krijgt u meer mogelijkheden tot het doorgeven van krachtiger energieŽn.

De Engelen en Aartsengelen Healing is ontstaan in 2010 omdat veel mensen interesse hebben in Engelen maar vaak niet precies weten hoe ze het contact tot stand kunnen brengen. De grondlegster van deze healingsvorm is Silvia Roelfes. Als u wilt leren met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen te werken en houdt van transformerend energiewerk dan is deze cursus wat voor u.

De cursus bestaat uit vier graden die op 1 dag onderwezen worden in een privecursus. U krijgt de kennis, healingstechnieken, oefeningen en inwijdingen. Na de cursus krijgt u een certificaat.

Graad I: Healing met de Opgestegen Meesters

Graad  II: Healing met de Engelen

Graad III: Healing met de Aartsengelen

Graad IV: de Mastergraad

Engelen en Aartsengelen Healing graad I, II, III en graad IV (Master)
Het is mogelijk om de gehele cursus op 1 dag te doen, dit duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 en kost 425 euro. Omdat het een intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over een datum.