Op een dag in 1993 ontdekte Eric Pearl dat hij met een ongebruikelijke "gift" was gezegend. Hij kreeg toen een Personal ReconnectionŽ. U kunt dit nu ook ervaren door een ReconnectionŽ te ondergaan.


Eric Pearl was al 12 jaar een heel succesvolle chiropractor met een bloeiende praktijk en na zijn ReconnectionŽ namen een aantal van zijn patiënten vreemde verschijnselen waar tijdens hun behandeling. Bovendien vonden er wonderbaarlijke genezingen van aandoeningen van zeer verschillende aard plaats.

Vanaf dat moment is hij begonnen met een zoektocht naar inzicht en het kunnen verklaren wat er met hem gebeurde. Hij kreeg enorme belangstelling van artsen en wetenschappers van over de hele wereld, waaronder Dr. Deepak Chopra, Dr. Andrew Weil en Dr. Gary Schwartz. Eric verscheen in TV programma's en op de radio. Zijn werk werd gedocumenteerd in zes boeken, waaronder zijn eigen bestseller:


"The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself".

Eric reist en onderwijst over de hele wereld. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en leidt duizenden practitioners op, die zelf deze helende frequenties met succes zijn gaan toepassen.

Eric Pearl en iedereen, verbonden met dit werk, kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Mensen blijven zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van hun medische behandeling. Ook worden geen diagnoses gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld, de persoon als geheel wordt behandeld en daarom is de uitwerking uniek voor de persoon.