Cursus Mediumschap, mixed levels


We gaan het contact met de spirituele wereld verdiepen en verbeteren door middel van verschillende oefeningen in mediumschap. Op deze manier krijgt u steeds meer vertrouwen in uw eigen kunnen om contact met de andere wereld te maken. Ook zijn er enkele intuitieve oefeningen.

Door een hele dag te oefenen leert u het verschil kennen tussen wanneer u zelf iets verzint en wanneer de zuivere intuitie spreekt. Uw zelfvertrouwen in uw intuitie zal hierdoor groeien.

De mens is op dit moment al zover geevolueerd dat mediumschap niet meer een zaak is van aanleg, heel speciaal zijn of langdurige opleidingen volgen. Iedereen is nu in staat om zijn intuitieve gave en natuurlijke aanleg tot het mediumschap aan te spreken. Deze workshopdag kan voor u de aanleiding zijn om weer dichter bij uw innerlijk weten te komen. De kennis hoe energieen werken, wordt versterkt. Maar bovenal is het een fijne, leerzame dag met mensen met dezelfde interesses.

De workshop staat open voor mensen die al veel ervaring hebben met het mediumschap of mensen die nog niet veel ervaring hebben maar wel nieuwsgierig zijn naar deze boeiende wereld.

De inhoud van de dag bestaat uit onder andere:
-  Intuitieve oefeningen
-  Reading
-  Mediumschap


Mediumschap workshop
Tijdsduur: 1 dag
Kosten: 125 euro
Inclusief: documentatie, koffie, thee, versnaperingen en tijdens de lunch biologische, vegetarische soep
Geplande data: