In de cursus Intu´tieve ontwikkeling en mediumschap gaat u de intu´tie trainen. Intuitie is een kracht die iedereen bezit en welke u aan kunt wenden om gemakkelijker keuzes te maken en te leven op een manier die beter bij u past.
U leert weer te vertrouwen op uw intu´tieve ingevingen.

Intu´tie is een belangrijk hulpmiddel in het leven maar in de huidige samenleving is er weinig aandacht voor. Alles moet het liefst zo rationeel mogelijk bekeken worden. Terwijl u, als u heeft geleerd te luisteren naar uw intu´tie, zult merken dat u veel betere keuzes kunt maken en u zich veel gelukkiger zult voelen. 

Zoals u vast gemerkt hebt geeft het leven vanuit het hoofd en rationaliteit weinig antwoorden en beperkt geluk. Leven vanuit uw hart en uw gevoel zal dat wel geven. U leert weer te luisteren naar uw diepste zelf en de signalen uit de kosmos.

De intu´tie is het centrum in u dat nog steeds puur is. De kunst is dat centrum weer te bereiken en erop te vertrouwen in alle omstandigheden.

Door de diverse speelse oefeningen leert u meer te vertrouwen op uw intuitieve ingevingen.

De inhoud van de cursus Intu´tieve ontwikkeling zal onder andere bestaan uit:

Graag meenemen; 2 voorwerpen van 2 personen, de voorwerpen moeten een speciale betekenis voor de persoon hebben, voor de psychometrie oefening. En graag 2 foto's van 2 personen voor de fotoreading oefening.

Cursus intuitieve ontwikkeling en mediumschap 
Tijdsduur: 6 zaterdagochtenden
Kosten: 150 euro euro
Inclusief: uitgebreide documentatie, koffie, thee en versnaperingen 
Geplande data: