Heeft u altijd al willen werken met Engelen en Aartsengelen dan is deze Engelencursus wat voor u.


In de eerste graad van de Engelen en Aartsengelen Healing(Angels and Archangels Healing) leert u een spirituele zuiveringstechniek die u kunt inzetten om emoties te healen en om bijvoorbeeld een ruimte te zuiveren.

We doen een meditatie om oude emoties die zich hebben vastgezet in het aura en lichaam te zuiveren zodat u lichter en gelukkiger kunt leven zonder de oude ballast.

Daarna maakt u kennis met de Ascended Masters oftewel de Opgestegen Meesters, dit is een speciale categorie van hemelse lichtwezens die mensen bijstand kunnen geven. Enkele Ascended masters worden besproken. U leert hoe u hun energie kunt voelen en hoe u hun kracht kunt inzetten om te helpen bij problemen.

U krijgt een inwijding en u leert een healing te geven via de energie van de Opgestegen Meesters. Dit is een hele krachtige energie waardoor de healing veel effect zal hebben.

Omdat cursisten graag de Engelen en Aartsengelen Healing I en II op dezelfde dag willen doen heb ik beide cursussen samengevoegd. U krijgt de kennis, healingstechnieken, oefeningen en inwijdingen die bij beide cursussen horen. Vanwege de intensiteit van deze kennis en energie wordt de cursus prive of in een klein groepje gegeven.

De cursus duurt ongeveer vier uur van 10.00-14.00. De kosten voor de cursussen Engelen en Aartsengelen Healing graad I en II samen zijn 150 euro.